Mama´s Sweetheart & Sun-Power´s

Perustietoa

Tietoa minusta

Sun-Power's kennel kasvattaa koiria 40 vuoden kokemuksella kodinomaisiksi olosuhteissa rakkaudella ja vastuullisesti.

Keskitymme laatuun eikä määrään. Vuosittain pentueita on vain muutamia, odotusajat voivat olla pitkiä ja hinnat korkeammat kuin muualla.

Sun-Power's kennel on pentutehtaan vastakohta. Kasvatamme koiria perheille, jotka haluavat olla ehdottoman varmoja, siitä että koira on saanut kotimaassa hyvän pentuajan.

Pennut saavat meillä tärkeinä ensi viikkoina sekä omaa rauhaa että monipuolisia virikkeitä ja kokemuksia ikänsä ja tarpeidensa mukaan. Ne tutkivat ympäristöä ahkerasti, liikkuvat eri huoneissa, kuulevat monenlaisia ääniä ja oppivat tulemaan toimeen niin toisten koirien, kissojen kuin ihmistenkin kanssa.

Tuen koiranomistajia myös luovutuksen jälkeen ja pidän mielelläni yhteyttä.

Asumme maaseudulla metsäisessä ympäristössä, jossa on tilaa juosta. Hoksottimia kehitämme lähistöllä sijaitsevassa koirien huvipuisto Doglandiassa. 

Olen yksi Suomen pisimpään toimineista koirankasvattajista. Ensimmäinen iso musta villakoirapentueeni syntyi vuonna 1976. 

Sittemmin villakoirat ovat vaalentuneet aprikoosiksi sekä punaiseksi ja pienentyneet kääpiöiksi, välillä jopa toyksi. Olemme kasvattaneet samaa aprikoosi-sukua vuodesta 1978 ja Kleinspitz-kääpiöpystykorviA vuodesta 1989. 

Pihallamme vahtii lisäksi Pyreneitten mastiffi ja Saksanpaimenkoira Sekä keskiaasiankoira

Ammatiltani olen agrologi ja lisäksi olen opiskellut yliopistossa eläinten ruokintaa sekä jalostusta. Työkseni toimin 15 vuotta tuotantoeläinten jalostuksen parissa. kehitän edelleen ammattitaitoani jatkuvien opintojen myötä.

Tilamme ovat Kennelvalvojan tarkastamat ja eläinlääkäri vierailee säännöllisesti.  Olen käynyt Kennelliiton kasvattaja- ja kasvattajan jatkokurssin sekä SEY:n eläinsuojeluvalvojakurssin.

Sain ensimmäisen koirani jo 3-vuotiaana, sillä tein niihin vanhempieni mukaan jo silloin innokkaasti tuttavuutta. Pitkään koirat olivat lähinnä harrastus, mutta olen keskittynyt kokonaan niihin vuodesta 2017 lähtien.

Sun-Power's kennel on toiminut yli 40-vuotta. Olemme ylpeydellä Suomen vanhin edelleen toiminnassa oleva aprikoosivillakoiria kasvattava koirakennel.

Kuvassa Junior Handler Suomenmestari vuosimallia 1982.