Mama´s Sweetheart & Sun-Power´s

Myynnissä olevat pentueet

Kuvassa yllä emä ja alla vapaana olevat narttupennut.

Tervetuloa tutustumaan pitkäkarvaisiin collie pentuihimme! Vanhemmat ovat laajasti tutkittuja. Pennut ovat eläinlääkärin tarkastamia sekä silmätutkittuja. Pentujen luovutus tapahtuu kesäkuussa, ja ne ovat rekisteröity Kennelliittoon ja Ruokavirastoon. Tule ihmeessä tapaamaan pentuja!

Etsimme vastuuntuntoisia ihmisiä, jotka haluavat tarjota rakastavan kodin pennuillemme. Tulevat omistajat voivat luottaa siihen, että vanhemmat on huolellisesti valittu ja pentue on terveystarkastettu. Rekisteröidyt pentumme odottavat jo innolla uusia kotejaan!


VAPAANA PITKÄKARVAISEN COLLIEN PENNUT

***soopeli ja tricolor narttupentu etsii aktiivista kotia.





 Kaikki myytävät pentumme ovat rekisteröityjä Suomen Kennelliittoon ja ruokavirastoon, joka takaa sen, että pennut ovat puhdasrotuisia ja niiden taustat ovat tiedossa ja näkyvillä kennelliiton sivuilla. Ennen luovutusta pennut käytetään myös elänlääkärissä, joka siruttaa ja tarkistaa kliinisesti pennut, tästä meillä on aina näyttää eläinlääkärintodistus. Pennut ovat myös madotettuja useampaan kertaan ennen luovutusta. maksamme Agrian Piilevien -vikojen vakuutuksen, mikä on voimassa 3 vuotta.(Kennel Sun-power´sin pennuille)

 Emme myy osamaksulla, koska emme halua, että koiranhankinta on vain hetkellinen päähänpisto vaan toivomme ihmisten harkitsevan koiranhankintaa sen aikaa, että ehtivät hankkia rahat kasaan koiran ostoa varten. Koiran tultua kotiin, alkavat kulut koirasta ja niihinkin täytyy varautua.


Pentuja saa tulla yleensä katsomaan, kun ne ovat ohittaneet 4 viikon iän, jolloin ne alkavat jo hieman liikkua ja niistä jotain näkeekin. Myös vähintäänkin pentujen emä on aina nähtävillä ja jos isänä on käytetty omaa koiraamme, niin silloin toki myös isä.

Kaikki pentumme luovutetaan aikaisintaan 7 viikkoisina. Labradorinpennun luovutetaan 7 vkon iässä, kleinit 7,5 vkon ja Villakoirat 8 vkon iässä , minimi. Pennut saavat aina mukaansa hoito-ohjeet ja syömäänsä ruokaa. Tavaroiden sijaan panostamme tuleviin vuosiin eli vakuutuksen lisäksi (edm) annamme pennun mukaan Pentuaapisen, jonka toivomme sinun lukevan ennen kun pentu tulee kotiisi. 

Koska pentukursseja ei järjestetä tai niihin ei haluta osallistua korona-aikaan, annamme nettikurssin pennun mukaan, mikä kuuluu pennun hintaan, jotta kaikki pennut saisivat mahdollisimman hyvän alun uuden omistajan kanssa ja jotta uudet omistajat ymmärtäisivät paremmin koiraa.

Pentu on maksettava kokonaan ennen lähtöä uuteen kotiin. Kasvattajalla on oikeus perua kauppa missä varausvaiheessa tahansa, jos kasvattaja katsoo sen pennun edunmukaisena.

Olemme kiinnostuneita kuulemaan mitä pennuille kuuluu luovutuksen jälkeen. Kuvat ovat tervetulleita.

Alv rek 2765514-6,         FI000012012539

Eläin ei ole lelu. Eläimen ostaminen tai adoptoiminen on elämää muuttava päätös.Eläimen omistajana olet velvollinen huolehtimaan siitä, että kaikki eläimen terveyteen ja hyvinvointiin liittyvät tarpeet täyttyvät jatkuvasti.

MYYDÄÄN MUSTA TOYVILLAKOIRAN NARTTUPENTU JA KAKSI UROSPENTUA

Meillä on tarjolla musta toyvillakoiran narttupentu ja kaksi ihastuttavaa urospentua, jotka kaipaavat lempeää kotia. Pennut ovat leikkisiä ja hyvin pidettyjä.

Toyvillakoirat ovat älykkäitä ja kiintyviä seuralaisia. Ne ovat tärkeä osa perhettämme ja kasvavat rakastavassa ympäristössä, saaden parasta mahdollista hoitoa.

Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleeksi kotiimme tapaamaan pentuja. Voitte myös ottaa meihin yhteyttä saadaksenne lisää tietoja tai sopia tapaamisesta.

Kaikki pennut ovat käyneet eläinlääkärin tarkastuksessa ja saaneet rokotukset. Tarjoamme myös tukea ja opastusta uusille omistajille varmistaaksemme, että pennuilla on hyvä alku uudessa kodissaan.

Toyvillakoirat ovat energisiä ja oppivat nopeasti uusia temppuja. Ne nauttivat sosiaalisesta kanssakäymisestä ja ovat loistavia perheenjäseniä leikkisällä luonteellaan.

Olemme sitoutuneet varmistamaan, että jokainen pentu siirtyy turvalliseen ja rakastavaan kotiin. Autamme mielellämme kaikissa koiranpennun kasvatukseen liittyvissä kysymyksissä ja huolenaiheissa.

Tervetuloa tutustumaan pentuihimme ja kokemaan, miten ilahduttavia toyvillakoirat voivat olla perheen aktiivisina ja uskollisina seuralaisina!