Mama´s Sweetheart & Sun-Power´s

Kennelin koirien tarinoita

Kirjoittaja Senja, 1. loka, 2021

Kääpiövillakoira-neiti Nano on hyväntuulinen, reipas, rohkea ja huumorintajuinen. Oppii innokkaasti ihan mitä vaan. Rakastaa kenkiä erityisen hellävaraisesti, keräilee niitä sänkyynsä mutta niissä ei ole koskaan hampaanjälkeäkään.

Kirjoittaja Anna, 4. syys, 2021

Aatu (kennelinimi Gibbs 09/13 pentue) on edelleen maailman hyväntuulisin ja rakastavin koira ketä olen tavannut. Virtaa riittää edelleen olla mukana kaikessa ja rakastaa jokaista ihmistä ja karvakaveria. Herralla on aina hymy huulilla ja sulattaa jokaisen sydämen. En olis voinut toivoakaan parempaa kumppania itselleni. ❤️ Meilläkin harkinnassa Aatulle rotukaveri seniori vuosille.

Sähköposti:

aannasd

@hotmail.com

Kirjoittaja Henna, 25. huhti, 2021

Meidän Lissu <3
Uskomattoman lempeä ja älykäs neiti, aina iloisena kaikessa mukana.
Vienyt perheen, suvun ja naapuruston sydämet täysin.
Joka päivä kiitollinen tästä ihanuudesta, kuten myös kasvattajasta, jonka tukeen ja tietotaitoon on voinut luottaa ja jolta on uskaltanut kysyä ne tyhmätkin kysymykset.

Kirjoittaja Tiina, 24. huhti, 2021

Nero on touhukas ja vallaton yksivuotias. Tykkää leikkimisestä, muista koirista ja kaikista ihmisistä. Nero on aina hyväntuulinen ja ottaa kaikki vastaan iloisena. Nero pitää myös kanista, joka meillä toisena lemmikkinä. Kani ei vaan innostu leikkiyrityksistä ja Nero ihmettelee usein miten tylsä kaveri.
Nero on juuri meidän perheeseen sopiva luonne, jonka kanssa onnistuu minne tahansa meneminen. Nero on tuonut paljon iloa ja leikkisyyttä perheeseemme vuoden aikana.

Kirjoittaja Heidi, 23. huhti, 2021

Muru 6kk

Sähköposti:

heidileh

@windowslive.com

Kirjoittaja Viivi, 23. huhti, 2021

Rinssi ~02.11.20~, kohta ollaan jo puol vuotiasta poikaa ja energian määrä senku kasvaa. On niin ihmisläheinen pentu ku olla ja voi, mut oma äiti ei kiinnosta yhtään, jos on muita paikalla. Hellyyden osoitukset on niitä poitsun parhaita puolia, kun tulee pussailemaan yhtäkkiä. Osaahan hää myös mieltäki osottaa, esimerkkinä onnistu puremaan jotenki keskelle seinää reijän. Oma ruoka ei tahdo oikein aina maistua, mutta kaikki muu senki edestä. Nyt syödään kunnon ruoka reippaasti kaks kertaa päivässä ja välissä vähän nappuloitaki. Sisäsiistiksi opittiin jo neljäkuisena ja niin paljon tullu kehuja, kunka kiltti poika Rinssi onkaan. Itsestäni olen myös ylpee, kun on kuitenkin ensimmäinen vauva mulle. Apuja tullu tosi paljon myös mammulta, tätsyltä, mummilta ja papalta 🤣❤️

Sähköposti:

hutriviivi

@gmail.com

Kirjoittaja Mirka, 22. huhti, 2021

Robin on 1v. touhukas ja iloinen kaveri, joka on aina valmis kaikenlaiseen toimintaan eikä energia varmasti lopu kesken. Robin innostuu helposti ja oppii nopeasti uusia asioita, varsinkin hyvällä herkkupalkalla. Hyvä vahtikin tämä karvakorva on, ilmoittaa kyllä jos joku kehtaa kävellä liian läheltä pihaamme. Robin on valtavan rakas perheenjäsen meille ja ihana, tosin joskus hieman "ärsyttäväkin" pikkuveli meidän 8v Carlos-sakemannille, joka on katsonut parhaaksi antaa pikkuveikalle kaikki periksi😂❤.

Kirjoittaja Janika, 22. huhti, 2021

Ellistä 1.v on kasvanut 6,2 kg, ihmisiä, rapsutuksia ja leikkejä rakastava koira. Utelias kaveri ja kaikkeen pitää osallistua. Elli olisi aina ulkona jos saisi päättää, edes pakkaset talvella ei hidastanut tätä neitiä. Elli on maailman tärkein ja ihan kun ois ollu aina meillä. Kaikki lähipiirissäkin on ihan rakastuneita meidän pieneen karvapalloon❤️ Ollaan tosi onnellisia, että saatiin Elli meille!

Kirjoittaja Susanne, 16. huhti, 2021

Benji ja Boogie
Benji on energinen ja sporttinen tyyppi, joka tykkää agilitystä ja kävyistä (-:
Boogie ottaa sunnuntai aamut rennosti ja nauttii nakkiherkut. Molemmat ovat vesipetoja, jotka ovat mökillä ekat vedessä.